Szukaj

Opinie pacjentów

Opinie na temat Dr Stefan Sobaniec stomatologia białystok

G.S
Użytkownik zweryfikowany
27 stycznia 2023 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białyst...więcej
Super lekarz . Porada przebiegła w miłej atmosferze. Fachowe podejście do pacjenta. Polecam innym osobom.


T
TK
Użytkownik zweryfikowany
26 stycznia 2023 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Prywatna Praktyka Stomatologicz...więcej
Ząb uratowany. Profesjonalizm i zaangażowanie Pana Doktora w połączeniu z jego nietuzinkowym poczuciem humoru pozwala zapomnieć o dyskomforcie czy stresie i zaufać specjaliście. Przy okazji dużo fachowych informacji i rozwiązań na przyszłość. Serdecznie polecam.


K
Krzysztof Orzechowski
Użytkownik zweryfikowany
11 stycznia 2023 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Prywatna Praktyka Stomatologicz...więcej
Bez kolejki, bez problemu i bez bólu. Ekstrakcja siódemki dolnej zakończona sukcesem :) Foto "gruza", ząb wielokorzeniowy cięty na pół, czyszczenie leja i trzy szwy. A wszystko w miłej atmosferze. Aha... i Pan doktor z nudów w oczekiwaniu aż znieczulenie zacznie działać usunął kamień z zębów :)))
Czekam 8 tygodni i wracam uzupełnić straty ;))) Szczerze polecam.


Użytkownik zweryfikowany
5 stycznia 2023 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Prywatna Praktyka Stomatologicz...więcej
Śmiało polecam, inteligentny i przystępny facet, profesjonalnie i dokładnie tłumaczy co, jak i dlaczego. Co prawda jestem dopiero po konsultacji, ale już mi kamień spadł z serca. Jadąc do Pana Dr trochę się bałem, że źle trafię.


Użytkownik zweryfikowany
3 stycznia 2023 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Prywatna Praktyka Stomatologicz...więcej
Bardzo polecam usługi Pana doktora. Profesjonalne podejście, uprzejmość. Dokładnie tłumaczy wszelkie potrzebne zabiegi.


R
Robert Niebrzydowski
Użytkownik zweryfikowany
15 grudnia 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Prywatna Praktyka Stomatologicz...więcej
Bardzo fachowa obsługa szybko i na temat polecam z całego serca Wizyta kompleksową usunięcie zęba oraz założenie protezy


M
Mb
Użytkownik zweryfikowany
24 listopada 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centr...więcej
Doktor bardzo pomocny. Przyszłam na wyrwanie ósemki niestety okazało się ze ząb zahacza o nerw. Doktor wszystko wytłumaczył co muszę zrobić krok po kroku gdzie się udać. Pan był taki miły że aż mi przykro że to nie on będzie mi wyrywał tego zęba :)


J
Jola BG
Użytkownik zweryfikowany
3 listopada 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centr...więcej
Wizyta dotyczyła usunięcia dwóch zębów u osoby starszej . Wszystko poszło bardzo sprawnie, Pan dr przesympatyczny, dokładny, wszystko wytłumaczył. Gorąco polecam i dziękuję.


J
Jakub kubik
Użytkownik zweryfikowany
13 października 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białyst...więcej
Wszystko super szybko sprawnie i na temat . Na pewno wrócę jeszcze nie raz . Profesjonalizm przez duże P.


M
M.K
Użytkownik zweryfikowany
12 października 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Wizyta była szybka ale jednocześnie P.Dr wytłumaczył wszystko co ważne przepisał leki.Z czystym sumieniem polecam


P
P.D.
Użytkownik zweryfikowany
28 września 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Przyszedłem z bólem i otrzymałem pomoc w trudnej sytuacji. Lekarz był bardzo miły i dokładny. Na końcu nie było drogo.


A
Antonina
Użytkownik zweryfikowany
21 września 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Polecam gorąco! Profesjonalne i ludzkie podejście do pacjenta. Pomimo tego, że moja 8 miała wyjątkowo „pokręcone” korzenie, Pan doktor wyrwał zęba bez większego problemu. Wizyta przebiegła sprawnie i miło. Cały czas byłam informowana o tym co się dzieje.


A
Ania
Użytkownik zweryfikowany
1 września 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Wracam do Pana Doktora już któryś raz. Powiem szczerze że ekstrakcja jest tak prosta i bezbolesna aż trudno uwierzyć. Polecam z całego serca i proszę się nie bać :)


P
Pacjent
Użytkownik zweryfikowany
25 sierpnia 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Sprawami i bezboleśnie, polecam. Kwota do też zadowalająca. Zero bólu duża ulga. To nie ostatnia moja wizyta w rym miejscu

A
AG
Użytkownik zweryfikowany
18 sierpnia 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Racjonalne podejście do leczenia. Gruntowna diagnostyka przed leczeniem .Pełen profesjonalizm . Zdecydowanie polecam.


M
Magdalena N
Użytkownik zweryfikowany
14 sierpnia 2022
Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Wizyta on-line rzebiegła bezproblemowo, lekarz punktualny. Wszystko zostało wyjaśnione i przepisano odpowiednie leki. Polecam


M
Magdalena
Użytkownik zweryfikowany
11 sierpnia 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Szybka i przyjemna wizyta. Boje się dentystów, ale z czystym sumieniem mogę polecić. Wyszłam zadowolona.


M
Maciek B
Użytkownik zweryfikowany
20 lipca 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Wizyta przebiegła szybko, pomocna obsługa, miła atmosfera w gabinecie i dobrze wykonany zabieg usunięcia kamienia i piaskowania.


J
Jacek
Użytkownik zweryfikowany
8 lipca 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Rzetelny, uczciwy, kompetentny lekarz. Bardzo polecam. Na pewno odwiedzę gabinet Doktora po raz kolejny.


D
Dominika
Użytkownik zweryfikowany
7 lipca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
8semka usunięta bezboleśnie. Przed nami jeszcze ekstrakcja trzech pozostałych, ale wiem, że będzie dobrze. Polecam całym sercem :)


R
r.k
Użytkownik zweryfikowany
28 czerwca 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Jako facet, ktoremu robi slabo na sama mysl o gabinecie stomatologicznym , przelamalem nawarstwiony od jakiegos czasu lód , i tak ,szczerze polecam kazdemu ten gabinet, Pana Sobanca , i miła Pania w zespole.Pierwsze pare minut balem sie jak cholera, ale jak zaczlismy rozmawiac w od razu sie uspokoilem, da sie wyczuc bedąc pacjentem , ze jest sie w bardzo dobrych rękach.


A
AK47
Użytkownik zweryfikowany
8 czerwca 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • konsultacja protetyczna
Wizyty przebiegła w bardzo milej atmosferze Pan doktor bardzo rzeczowy wyjaśnił jak będzie przebiegało leczenie Duże zaangażowanie w swojej pracy Pani asystentka również sympatyczna.


J
Josef
Użytkownik zweryfikowany
29 maja 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Usuwałem u Pana doktora ropień oraz dwa zęby. Udało się w trakcie jednej wizyty. Zero bólu. W trakcie zabiegu otrzymywałem informacje, co będzie po kolei robione. Dostałam też zalecenia jak dalej postępować. Na pewno wrócę na dalsze leczenie w razie potrzeby. Wielkie podziękowania dla Pana doktora


B
BArtosz
Użytkownik zweryfikowany
27 maja 2022
Lokalizacja: Dr Stefan Sobaniec Białystok Centrum • Inny
Pełen profesjonalizm. Bezbolesny zabieg. Polecam wszystkim którzy boją się wyrywania zębów. Szybko i fachowo.


K
Krzysztof
Użytkownik zweryfikowany
19 maja 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Pan posiada dużą empatię, nie krytykuje, nie ocenia pacjenta, a w dodatku jest fachowcem w swojej dziedzinie, polecam, bardzo.


I
Igor Kamiński
Użytkownik zweryfikowany
13 maja 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Wizyta przebiegła w miłej atmosferze. Pan Stefan skutecznie usunął kamień nazębny oraz dał wskazówki dotyczące dalszego leczenia. Polecam


M
Makowski
Użytkownik zweryfikowany
11 maja 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Gdybym spotkał pana doktora kilka lat wcześniej na pewno na dzień dzisiejsze leczenie moich zębów było by mniej skomplikowane, Dziękuje i zarazem polecam.


K
Krzysztof
Użytkownik zweryfikowany
5 maja 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Inny
Bardzo polecam. Mimo strachu do stomatologów wizyta przebiegła bardzo przyjemnie i bezboleśnie. Napewno wrócę


W
Wróbel
Użytkownik zweryfikowany
28 kwietnia 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usuwanie kamienia nazębnego
Spotkałem się z przyjazną atmosferą, zaangażowaniem w problem oraz jego dogłębną analizę w sposób dla mnie zrozumiały. Polecam.


A
Anonimowa
Użytkownik zweryfikowany
21 kwietnia 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • wypełnienie kompozytowe
Polecam, wizyta bardzo konkretna, Pan doktor odpowiedział na wszystkie moje pytania i rozwiał wątpliwości.


H
HS
Użytkownik zweryfikowany
20 kwietnia 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Wszystko zrozumiałam i dostałam receptę. Bardzo sympatyczny przebieg wizyty.Polecam wszystkim takie konsultacje.


B
BW
Użytkownik zweryfikowany
19 kwietnia 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Zdecydowanie polecam, ogromny plus za podejście, cierpliwość i profesjonalizm, szczególnie, że bardzo boje się dentysty.


G
Gucio
Użytkownik zweryfikowany
17 kwietnia 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba jednokorzeniowego
Rzeczowa konsultacja, fachowe usunięcie zęba i dokładne wyjaśnienie planu dalszego leczenia. Polecam!


H
Helena
Użytkownik zweryfikowany
15 kwietnia 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba jednokorzeniowego
Miło i bezbolesnie, Napewno nie raz tam jeszcze wrócę, Sam zabieg trwał dosłownie kilka minut, Extra ! Polecam ;)


K
KrWitt
Użytkownik zweryfikowany
13 kwietnia 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Spokojnie rzeczowo bezboleśnie punktualnie w bardzo miłej atmosferze. Usunięcie zęba mimo wielkiego strachu mam za sobą :)


L
Lara
Użytkownik zweryfikowany
11 kwietnia 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Ekstrakcja siódemki zupełnie bezbolesna. Nie zdążyłem się się zorientować i po sprawie. Polecam wszystkim Pana Doktora. Jak się leczyć to u profesjonalisty.


W
Weronika
Użytkownik zweryfikowany
21 marca 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Bardzo miły pan doktor wysłuchał mnie dokładnie dobrał właściwe leczenie antybiotykoterapia jestem panu doktorowi bardzo wdzięczna


E
ElJot
Użytkownik zweryfikowany
11 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Pan Stefan ma świetne podejście do pacjenta; jest empatyczny i dbał o moje samopoczucie. Zęba wyrwał bardzo sprawnie i bezboleśnie. Polecam!


K
K.L. - polecam
Użytkownik zweryfikowany
10 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Pan doktor jest bardzo miłym i pomocnym człowiekiem. Jakość świadczonych usług na najwyższym poziomie.


J
J.A.
Użytkownik zweryfikowany
8 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Bardzo kompetentny lekarz z doświadczeniem. Bardzo sprawnie, precyzyjnie wykonanie leczenia spowodowało, że z pewnością mogę polecić.


-
-A
Użytkownik zweryfikowany
8 marca 2022
Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • Inny
Wizyta odbyła się o planowanej godzinie, wszytsko zostało szczegółowo wyjaśnione i dokładnie zrobione


E
Ewa Bia.
Użytkownik zweryfikowany
7 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Z całego serca polecam osobę Pana doktora! Szczegółowo wyjaśnił mi mój przypadek, udzielając wyczerpujących odpowiedzi, a co najważniejsze- bezboleśnie i sprawnie usunął mi dolną ósemkę-bez rozcinania, a wszystko w bardzo miłej atmosferze:-) Zdecydowanie polecam!


B
Beata
Użytkownik zweryfikowany
5 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Bardzo miły Pan doktor, super podejście do pacjenta. Dokładnie wszystko wytłumaczył. Zabieg usunięcia szóstki prawie bezbolesny. Polecam i dziękuję


D
Dziekuję - G.S.
Użytkownik zweryfikowany
4 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Bardzo dobry kontakt z pacjentem. Szczegółowo przedstawiony plan leczenia. Szczegółowy opis zdjęcia szczęki.
Polecam!


R
R. N.
Użytkownik zweryfikowany
4 marca 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Jak najbardziej polecam. Szczegółowe zaplanowanie leczenia od samego początku do planowanego efektu końcowego. Dobry start.

A
Ania K.
Użytkownik zweryfikowany
4 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • wybielanie zębów lampą
Bardzo miły, kompetentny, wszystko wyjaśnił, opowiedział o wadach i zaletach wybranej przeze mnie metody. Polecam


M
Marcin
Użytkownik zweryfikowany
3 marca 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Polecam Pana dr Stefan Sobaniec dla każdej osoby która ma jaki kolwiek problem z ząbkami a z wyrwaniem niema czego się bać naprawdę sam usuwam zobki dziś miałem wyrwane 4 na jednej wizycie i muszę powiedzieć że ,bez bólu jakiego kolwiek naprawdę polecam jeszcze raz dziękuję.


J
J.E.
Użytkownik zweryfikowany
2 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Pan Doktor bardzo sprawnie i profesjonalnie usunął zęba mojej 93-letniej babci. Całą wizyta mimo oczywistych obaw przebiegła bezproblemowo i bardzo miło. W trzy dni po zabiegu rana po zębie jest zagojona a babcia bardzo szczęśliwa. Bardzo dziękuję i serdecznie polecam.


K
Karol I.
Użytkownik zweryfikowany
1 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • wybielanie zębów lampą
Polecam Pana doktora w 100%. To już moja kolejna wizyta. Zabiegi wykonywane bezboleśnie w spokojnej, miłej atmosferze, bez pośpiechu. Każdy pacjent wychodzi zadowolony i uśmiechnięty.Tak powinna wyglądać wizyta u stomatologa. Bardzo dziękuję i pozdrawiam Pana doktora.

E
EW
Użytkownik zweryfikowany
1 marca 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usuwanie kamienia nazębnego
Pełna profeska. Przyjazny bardzo dobrze wyposażony gabinet. Szybkie umawianie wizyt. Dokładnie wykonana usługa.


Z
zadowolona H.K.
Użytkownik zweryfikowany
28 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba jednokorzeniowego
Polecam Pana doktora
Dokładnie i szczegółowo opisujący każdy etap leczenia.
Podchodzi do pacjenta z wielką empatią. Polecam każdemu


H
H.J.
Użytkownik zweryfikowany
28 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Jestem bardzo zadowolony z wizyty u Pana doktora. Zabieg wykonany starannie i dokładnie w przyjemnej atmosferze.
Bez naciągania jak to niestety często bywa w tej profesji.
Szczera ocena sytuacji i fachowa porada.
Zdecydowanie polecam


D
Damian Dąbrowski
Użytkownik zweryfikowany
28 lutego 2022
Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • Inny
Pan doktor jest bardzo towarzyską osobą. Atmosfera jest przyjazna i nim się zorientowałem było już po zabiegu. Wszystko sterylne i czyste. Wnętrze schludne ale bardzo ładnie zaprojektowane. W poczekalni gra muzyka, która umila pobyt. Pan doktor zna się na swoim fachu i z czystym sumieniem go polecam.


G
GJ
Użytkownik zweryfikowany
26 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
100 procent zadowolenia
Lekarz zaangażowany w to co robi a przede wszystkim zawsze trafna diagnoza. Dodatkowo w porównaniu z cenami w mieście dużo taniej polecam serdecznie.


G
GKP
Użytkownik zweryfikowany
25 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
To już kolejna moja wizyta. Jak zwykle, było profesjonalnie, miło i bezproblemowo. Pani Doktor zawsze wszystko tłumaczy, a leczenie jest skuteczne i bezbolesne. Szczerze polecam.


M
Maciej
Użytkownik zweryfikowany
24 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Było ciężko ale dalim radę. Rwana 6 po godzinie nie miała szans. Wielkie dzięki za profesjonalną obsługę w przyzwoitej cenie.


E
Ewa
Użytkownik zweryfikowany
23 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Bardzo rzeczowy i kompetentny lekarz. Cały czas brał pod uwagę to, że jestem w 8 miesiącu ciąży. Jasno sprecyzował jakie są metody leczenia i w zrozumiały sposób przedstawił mi sposób rozwiązania mojego problemu.


A
A.Z.
Użytkownik zweryfikowany
22 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Bardzo sympatyczny i godny polecenia Pan lekarz. Wyjaśniał szczegółowo na bieżąco wszystko co robi.


Z
zadowolony
Użytkownik zweryfikowany
22 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Kolejna wizyta u Pana Stefana i kolejny raz jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu z jakim doktor podchodzi do swojej pracy. Obecny stan zdrowia oraz zakres leczenia jest zawsze wyczerpująco wyjaśniony wraz z dostępnymi opcjami. Zabiegi przeprowadzane bezboleśnie i rzetelnie. Cieszę się że udało mi się spotkać takiego lekarza.


P
Pacjent
Użytkownik zweryfikowany
21 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Bardzo dobry lekarz z indywidualnym podejściem do pacjenta. Tłumaczy wszystkie podejmowane działania. Zaangażowany, aby pomóc pacjentowi. Przyszedłem z bólem zęba. Lekarz szybko znalazł winowajcę, na miejscu zrobił szybko punktowe zdjęcie rentgenowskie. Lekarz szybko ustalił plan działania (czyli umówienie kolejnej wizyty w celu ekstrakcji ósemki).


M
Michał
Użytkownik zweryfikowany
20 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Chodzę do Pana doktora od ponad 10 lat i mam za sobą przeróżne zabiegi. Od leczenia próchnicy, przez leczenie paradontozy, aż po usuwanie zebów i uzupełnianie ubytków zębowych protetyką w postaci koron czy mostków. Po naprawdę wielu zabiegach u Pana doktora nigdy nie miałem powikłań i nigdy też się nie zawiodłem. Wizyty u Pana doktora zawsze przebiegają w miłej i przyjaznej atmosferze. Gabinet jest zawsze sterylny i profesjonalnie wyposażony, a zabiegi praktycznie bezbolesne. Stan zdrowia, zakres leczenia jak i same zabiegi są zawsze wyczerpująco wyjaśniane, a jeśli istnieją alternatywne rozwiązania to pacjent z pewnością się od nich dowie od Pana doktora. Pan doktor Stefan Sobaniec cechuje się ogromną wiedzą, zaangażowaniem i uczciwością.


E
EyEm
Użytkownik zweryfikowany
19 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Do Pana Doktora Sobańca trafiłam ze złamaną szóstką, kierując się dobrymi opiniami. Po tym zdecydowałam się na wyleczenie pozostałych zębów właśnie tutaj i uważam, że była to bardzo dobra decyzja. Atmosfera w gabinecie jest bardzo przyjazna, wyposażenie jest nowoczesne, a Pan Doktor udziela odpowiedzi na każde pytanie oraz rozwiewa wszelkie wątpliwości. Leczenie jest dokładne i skuteczne. Gorąco polecam.


P
Pacjent
Użytkownik zweryfikowany
18 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • wypełnienie kompozytowe
Leczę się u Pana Doktora od 6 lat i jestem bardzo zadowolona. Lekarz z powołania pełen profesjonalizmu, dokładny i bardzo miły. Potrafi trafnie zdiagnozować problem krwawiących dziąseł i odpowiednio dobrać sposób leczenia.Zakładanie koron, leczenie kanałowe, skaling odbywa się bez pośpiechu i zbędnego stresu. Pan Doktor sprawił, że dziś cieszę się pięknym uśmiechem a moje ząbki mają się bardzo dobrze. Szczerze polecam.


Z
Zadowolona W.Ch.
Użytkownik zweryfikowany
16 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Zapraszam serdecznie! Gabinet doktora Sobańca to profesjonalne i indywidualne podejście do każdego pacjenta. Jeśli ktoś chce pokonać strach przed wizytą u stomatologa - nie ma lepszego miejsca. W moim przypadku leczenie zębów przebiegło bezboleśnie, łącznie z wyrwaniem ósemek. Szczerze polecam gabinet i pracujący w nim personel.


M
M.Ch.
Użytkownik zweryfikowany
16 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Do doktora trafiłem dwa lata temu z polecenia, lekko przestraszony perspektywą utraty paru zębów. Diagnoza została postawiona szybko i rzetelnie, a leczenie zakończone zostało pomyślnie. Doktor oprócz fachowej wiedzy jest także bardzo sympatycznym człowiekiem. Każde leczenie dokładnie wyjaśnia. Leczenie przyzębia, leczenie próchnicy czy usuwanie zębów mądrości- przestają być takie straszne. Zdecydowanie lekarz godny polecenia!


A
A&N
Użytkownik zweryfikowany
15 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Trafiłam do gabinetu dr Sobańca poprzez reklamę gabinetu na tym portalu i przeczytaniu wszystkich opinii. Rezerwacja wizyty poprzez internet bardzo mi odpowiadała. Dr Sobaniec przypadł mi do gustu. Polecam go z całego serca. Doświadczony, solidny. dokładny i delikatny, informujący krok po kroku o przebiegu zabiegu, mający do dyspozycji świetnie wyposażony nowoczesny zakład i doskonałą asystentkę. Pozostawił mnie z 'Niebem w gębie" które zabieram do Kanady.


U
U.J.
Użytkownik zweryfikowany
14 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
W gabinecie doktora Sobańca, usuwałam dwie górne ósemki. Stresowałam się niesamowicie... Pan Doktor zrobił to jednak bezboleśnie!! Sympatyczny, uśmiechnięty, fachowy lekarz. W gabinecie panuje miła atmosfera, nie odczuwa się nieprzyjemnych emocji. Polecam wszystkim Pana Stefana :)


O
Ossendowski
Użytkownik zweryfikowany
14 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • rehabilitacja protetyczna
Pan Stefan Sobaniec jest najlepszym lekarzem dentystą, z pośród wszystkich moich dotychczasowych dentystów. Jest to godny polecenia specjalista. Poza tym atmosfera panująca w gabinecie jest zdecydowanie na plus.


A
AB.Kajetan
Użytkownik zweryfikowany
13 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Doktor Stefan Sobaniec to dentysta z powołania. Zawsze profesjonalne podejście do pacjenta, dokładne wyjaśnienie problemu i pewność podczas przeprowadzania zabiegu dały mi duży komfort, chociaż bardzo się boję wizyt u stomatologa. Pan Stefan Sobaniec wzbudza zaufanie i doskonale zna się na swoim fachu. Polecam wizytę u tego stomatologa wszystkim tym, którzy szukają dobrego stomatologa, a dotąd nie mieli szczęścia w poszukiwaniach.


S
SG
Użytkownik zweryfikowany
12 lutego 2022
Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Wytłumaczył co z moją ósemką tak, że mogłem zrozumieć - jako pierwszy kazał od razu wykonać zdjęcie i sprawdził zdecydowanie więcej niż inny stomatolodzy dotychczas. Do tego profesjonalny i konkretny człowiek, polecam jak najbardziej.

B
BS
Użytkownik zweryfikowany
11 lutego 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Inny
Dr. Sobaniec zdecydowanie należy do stomatologów wartych polecenia. Doktor podchodzi poważnie do każdej wizyty, zarówno tej konsultacyjnej jak i z konkretną dolegliwością. Tłumaczy zrozumiale w czym jest problem i jak można go rozwiązać. Od wielu lat moje zęby mają się bardzo dobrze pod jego opieką i w razie potrzeby nie zawaham się przychodzić w przyszłości.


P
Paulina
Użytkownik zweryfikowany
11 lutego 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Pan doktor mi bardzo pomógł.Wyjasnił,zero stresu, zaproponował kontakt nawet po spotkaniu.
Polecam bardzo.


P
Pacjent0
Użytkownik zweryfikowany
4 lutego 2022
Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Super, szybka, miła i bardzo kompetentna obsługa. Wizyta terminowo, a nawet przed czasem. Bardzo polecam.


I
Iwona
Użytkownik zweryfikowany
13 stycznia 2022
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Jeden z najlepszych dentystów oraz chirurgów szczękowych jeśli chodzi o usuwanie zębów. Cierpliwy i uczciwy. Polecam

D
Dawid
Użytkownik zweryfikowany
9 stycznia 2022 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Bardzo dobry specjalista polecam szczegółowo opisał mi problem i zapisał odpowiednie leki. Pozdrawiam


J
Jan
Użytkownik zweryfikowany
28 grudnia 2021
Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Fachową obsługa, świetna komunikacja z pacjentem, pomimo że zabieg usunięcia siódemki był trudny to przebiegł bardzo spokojnie, przystępne ceny


I
I.Z.
Użytkownik zweryfikowany
4 grudnia 2021
Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Wizyta całkowicie spełniła moje oczekiwania. Lekarz przystępnie i dokładnie wyjaśnij mi to co chciałam wiedzieć.


W
Waldek
Użytkownik zweryfikowany
28 listopada 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • konsultacja protetyczna
Zaangażowany lekarz, świetna obsługa i dbałość o pacjenta, a przy tym bardzo profesjonalnie. Bardzo polecam Pana doktora.


A
Anna Ż.
Użytkownik zweryfikowany
15 listopada 2021 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Konsultacja online, potrzebowałam drugiej konsultacji po wizycie w gabinecie lekarskim. Ta okazała się bardziej wyczerpującą i odbytą z większym zaangażowaniem niż tradycyjna. Oczywiście będę kontynuować leczenie już w gabinecie Pana Doktora.


S
S.B
Użytkownik zweryfikowany
9 listopada 2021 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Bardzo profesjonalny salon dentystyczny. Miła obsługa. Zadowolenie z usług gwarantowane. Doktor bardzo rzetelnie opisuje leczenie i wyjaśnia wszelkie niejasności. Polecam !


G
Gabriela
Użytkownik zweryfikowany
23 października 2021 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Pan Doktor skonsultował online mój wynik. Dokładnie, merytorycznie i cierpliwie wszystko mi wytłumaczył. Zaproponował strategię leczenia. Bardzo przyjazna atmosfera rozmowy.


S
Sebastian
Użytkownik zweryfikowany
30 września 2021 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Polecam lekarza. Fachowe indywidualne podejscie. Zapraszam wszystkich zainteresowanych. Kolejna wizyte umuwilem bardzo szybko.


M
MR
Użytkownik zweryfikowany
24 września 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Inny
Wspaniały Lekarz o ogromnym zasobie wiedzy. Na zadane pytania udzielał wyczerpującej odpowiedzi. Miły oraz sympatyczny. Serdecznie polecam


K
K.Z.
Użytkownik zweryfikowany
21 września 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Przyjazna atmosfera w gabinecie, kompetentny i rzeczowy lekarz. Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Zabieg wykonany szybko i skutecznie.


S
Sylwia P
Użytkownik zweryfikowany
7 września 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Dla wszystkich niepewnych co do stanu swoich dziasel - polecam konsultacje u dr Stefana, ktory rzetelnie i zrozumiale doradza co do dalszych etapow leczenia.


J
jaqoob
Użytkownik zweryfikowany
17 sierpnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Miałem usuwanie ósemki - wszystko poszło profesjonalnie i sprawnie. Dodatkowo miła atmosfera w gabinecie - polecam.


D
Dziękuję serdecznie Doktorze - Basia Zen
Użytkownik zweryfikowany
28 czerwca 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
W gabinecie doktora Sobańca, usuwałam dwie górne ósemki. Stresowałam się niesamowicie... Pan Doktor zrobił to jednak bezboleśnie!! Sympatyczny, uśmiechnięty, fachowy lekarz. W gabinecie panuje miła atmosfera, nie odczuwa się nieprzyjemnych emocji. Polecam wszystkim Pana Stefana :)


M
Marcin Moroz
Użytkownik zweryfikowany
4 maja 2021
Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Bardzo duża wiedza, wiarygodność i zaangażowanie. Świetny kontakt i dającą się odczuć chęć pomocy pacjentowi.


S
Sad Floor
Użytkownik zweryfikowany
1 maja 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Doktor Stefan Sobaniec to dentysta z powołania. Zawsze profesjonalne podejście do pacjenta, dokładne wyjaśnienie problemu i pewność podczas przeprowadzania zabiegu dały mi duży komfort, chociaż bardzo się boję wizyt u stomatologa. Pan Stefan Sobaniec wzbudza zaufanie i doskonale zna się na swoim fachu. Polecam wizytę u tego stomatologa wszystkim tym, którzy szukają dobrego stomatologa w Białymstoku, a dotąd nie mieli szczęścia w poszukiwaniach.


K
Kasia Makowska
Użytkownik zweryfikowany
30 kwietnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Wytłumaczył co z moją ósemką tak, że mogłem zrozumieć - jako pierwszy kazał od razu wykonać zdjęcie i sprawdził zdecydowanie więcej niż inny stomatolodzy dotychczas. Do tego profesjonalny i konkretny człowiek, polecam jak najbardziej.


Z
Zadowolony PB
Użytkownik zweryfikowany
28 kwietnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Dr. Sobaniec zdecydowanie należy do stomatologów wartych polecenia. Doktor podchodzi poważnie do każdej wizyty, zarówno tej konsultacyjnej jak i z konkretną dolegliwością. Tłumaczy zrozumiale w czym jest problem i jak można go rozwiązać. Od wielu lat moje zęby mają się bardzo dobrze pod jego opieką i w razie potrzeby nie zawaham się przychodzić w przyszłości.


W
Wiola Laskowska
Użytkownik zweryfikowany
21 kwietnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Bardzo utalentowany lekarz stomatolog. Do każdego problemu medycznego podchodzi bardzo poważnie i z wnikliwą analizą. Niezwykle dokładny i rzetelny! A do tego przemiły człowiek, zawsze cierpliwie tłumaczący. Pan doktor leczy mnie i mojego męża, mamy poczucie, ze jesteśmy w najlepszych rękach! Serdecznie polecamy !!!


P
Polecam wszystkim doktora Stefana Sobańca
Użytkownik zweryfikowany
19 kwietnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Doktor Stefan Sobaniec jest absolutnym profesjonalistą! Podoba mi się spokojna pewność siebie i zaangażowanie w problem z którym się przychodzi. Dokładnie tłumaczy. Wskazuje kilka rozwiązań i pozostawia wybór pacjentowi. Rzetelnie i indywidualnie podchodzi do pacjenta. Siedząc na fotelu dentystycznym u Doktora Stefana wiem, że jestem dobrych rękach. Ps. Dodam, że pracujące z Doktorem, Panie asystentki są bardzo delikatne, miłe i kulturalne.)


B
Bardzo zadowolona C. R.
Użytkownik zweryfikowany
16 kwietnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Dr. Stefan Sobaniec bardzo obszernie wyjaśnił mi na czym polega dolegliwość oraz przedstawił możliwe rozwiązania problemu. Cierpliwie i szczegółowo odpowiadał na moje pytania a całość wizyty przebiegała w dobrej atmosferze. Usuwanie zęba odbyło się niemal niezauważalnie i bezboleśnie. Po zabiegu gojenie było szybkie i niedokuczliwe - dziękuję serdecznie i pozdrawiam. C. R.


D
Dziękuję M. Cz.
Użytkownik zweryfikowany
16 kwietnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Bardzo sympatyczna obsługa. Profesjonalizm połączony z wiedzą i umiejętnościami sprawiają, że pacjent czuje ogromną satysfakcję. Jeden z niewielu stomatologów do, których chodzi się z przyjemnością.


S
Serdecznie dziękuję
Użytkownik zweryfikowany
12 kwietnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Od ponad 10 lat moje zęby były leczone tylko przez jednego stomatologa, (mam problemy z zaufaniem), postanowiłem zaryzykować zmianę i jestem bardzo usatysfakcjonowany. Dr Stefan zdobył moje zaufanie przez profesjonalne podejście, standard sprzętu jakim dysponuje i ogólnie jest bardzo miłym człowiekiem a to dużo znaczy przy leczeniu zębów co nie należy do przyjemności. Co mi się spodobało najbardziej: diagnoza i poletm omówienie planu, co robić i jak, podczas samego zabiegu byłem informowany na przód co się dzieje, co robi. Polecam z czystym sumieniem i pozdrawiam.


R
Rafał O.
Użytkownik zweryfikowany
7 kwietnia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Pan dr Sobaniec bardzo miły, sympatyczny i kompetentny specjalista. Z szacunkiem podchodzi do pacjenta. Bardzo przepraszał za kilkunastominutowe opóźnienie spowodowane wcześniejszym zabiegiem. Już na pierwszej wizycie zaproponował całościowy plan leczenia. Do wyboru otrzymałam kilka opcji. Przedstawił wady i zalety każdego rozwiązania. To była moja pierwsza wizyta w tym profesjonalnie urządzonym gabinecie. Polecam.


E
E.M.
Użytkownik zweryfikowany
31 marca 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • leczenie chorób dziąseł
Trafiłam do Pana Doktora z polecenia, jak dużo osób bałem się tam pójść przez złe wspomnienia u innych dentystów. Jednak po miłej rozmowie z doktorem i opracowanym planie leczenia podjęłam się leczenia właśnie u Pana Doktora Sobańca. Nigdy w życiu nie miałem uczucia, że moge się zrelaksować, a nawet usypiać jak stomatolog leczy moje zęby. Naprawde serdecznie polecam jeśli ktoś szuka dobrego dentysty w Białymstoku.


I
I. B-N
Użytkownik zweryfikowany
29 marca 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Bardzo skrupulatne i treściwe spotkanie. Prawdopodobnie strachu przed dentystą pozbędziesz się właśnie tu. Indywidualne podejście oraz bezstresowa atmosfera to to co cechuje Pana Doktora Stefana . Cena umiarkowana, ale jak ktoś ceni jakość i profesjonalizm to nie przeszkoda. Jasny i klarowny grafik wizyt a także zalecenia porady i inne. Całość zabiegu przebiegła dość szybko i szczegółowo z dbałością o każdy aspekt, odczuwalna różnica po zabiegu która utrzymuję się długi czas Polecam !!


J
J.W.
Użytkownik zweryfikowany
26 marca 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Pan Doktor powoli, lecz systematycznie odczarowuje moje negatywne emocje związane z wizytą u stomatologa. Jestem już po 3 wizytach i każda z nich odbyła się w miłej i profesjonalnej atmosferze. Bardzo doceniam to, że na bieżąco jestem informowana co dokładnie się dzieje, np. że zaraz może coś zaboleć, albo będę czuła dyskomfort związany z drętwieniem po znieczuleniu. Jestem też pod wrażeniem, że wyrywanie ósemki, którym wszyscy straszą, trwało maksymalnie 3minuty i było całkowicie bezbolesne (zarówno w trakcie, jak i po zabiegu). Ogólnie rzecz biorąc - polecam wszystkim i sama zamierzam korzystać nadal z usług tego stomatologa. :)


A
Ania
Użytkownik zweryfikowany
26 marca 2021 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Bardzo miła teleporada. Pan doktor bardzo uprzejmy i zaangażowany w swoją pracę. Serdecznie polacam.


B
Boguslaw
Użytkownik zweryfikowany
18 marca 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Wszystko w najlepszym porządku , fachowe doradztwo , dużo zaangażowania podczas zabiegu , napewno będę dalej pana doktora pacjentem .


M
Marek Kulesza
Użytkownik zweryfikowany
18 marca 2021
Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Obsluga w stu procentach profesjonalna.Fachowiec wysokiej klasy.Polecam z pelnym przekonaniem.Terminowo i punktualnie.


P
Pacjent
Użytkownik zweryfikowany
14 marca 2021 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Bardzo rzeczowy Doktor. Wytłumaczył pozwoli kwestie leczenia, bez pośpiechu i zrozumiale. Polecam Pana Doktora


L
LK
Użytkownik zweryfikowany
10 marca 2021 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Pan Doktor bardzo profesjonalnie wyjaśnił na czym polega mój problem. Jestem już spokojna i wiem co mam robić. Uprzejmy i kompetentny.


M
Maria Czokało
Użytkownik zweryfikowany
25 lutego 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Inny
Stomatolog-chirurg dr n,med, Stefan Sobaniec znakomicie rozwiązał mój problem, będący następstwem odczynu zapalnego w otoczeniu korzenia pozostałego po utracie zęba. Mianowicie, poprzez odpowiednią aplikację antybiotyku opanował proces zapalny, po czym dokonał bezbolesnej
i bezkrwawej ekstrakcji. Jego postępowanie w znikomym stopniu zakłóciło mój dobrostan. Składając Doktorowi serdeczne podziękowanie za niesioną mi pomoc, Państwu polecam korzystanie z Jego profesjonalizmu w bezstresowej atmosferze gabinetu.


H
Helena Jakimczyk
Użytkownik zweryfikowany
14 lutego 2021
Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Bardzo przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Szybkie i skuteczne leczenie.Super! Polecam!


A
A.S
Użytkownik zweryfikowany
28 stycznia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba jednokorzeniowego
Polecam z czystym sumieniem. Lekarz z super podejściem do pacjenta, miła atmosfera. Jeszcze raz dziękuję


M
Mikołaj Skodzki
Użytkownik zweryfikowany
13 stycznia 2021
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Inny
Polecam w 100%. Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Pełen profesjonalizm, fachowość i wysoka kultura osobista.Swoją pracę wykonuje starannie, w pełnym skupieniu oraz ceny odpowiadają emeryckiej kieszeni.
Pozdrawiam


E
Ewa B
Użytkownik zweryfikowany
30 grudnia 2020 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
W czasie konsultacji telefonicznej pan doktor był bardzo miły, słuchał uważnie, wypytywał o ważne szczegóły, upewnił się, że rozumiem jego zalecenia i zachęcał do telefonowania w razie jakichkolwiek pytań. Polecam!


J
Joanna
Użytkownik zweryfikowany
29 listopada 2020
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Bardzo dobra i fachowa obsługa pacjenta. Jestem mega zadowolona że Pan doktor pomógł mi się pozbyć bolesnego problemu w dobie coronawirusa.
Polecam bardzo gorąco Pana doktora.


A
Alina Malinowska
Użytkownik zweryfikowany
29 października 2020 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Od dawna korzystam z leczenia w tym gabinecie i zawsze jestem bardzo zadowolona. Szczerze polecam że względu na wysoki profesjonalizm personelu, skuteczność leczenia i miłą atmosferę.


K
Krzysiek
Użytkownik zweryfikowany
10 września 2020 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • wypełnienie kompozytowe
Bardzo fachowy specjalista , wszystko dokładnie tłumaczy , Każda wizyta punktualnie się rozpoczęła ,ceny jak najbardziej ok. 5/5


P
przyjaznie i profesjonalnie
Użytkownik zweryfikowany
27 sierpnia 2020
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usuwanie kamienia nazębnego
Szybko, bezbolesnie, bardzo krotkie terminy oczekiwania. Super ceny. Polecam. Na pewno tu wroce.....


K
Kamil
Użytkownik zweryfikowany
27 sierpnia 2020 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ekstrakcja ósemek
Wyrywanie ósemki poszło bardzo szybko, sprawnie i bez bólu. Bardzo serdecznie i z czystym sumieniem polecam pana doktora, na wyrywanie pozostałych ósemek z pewnością się też tam wybiorę.


M
Michał
Użytkownik zweryfikowany
20 sierpnia 2020 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Pan Doktor jest bardzo życzliwy, rzeczowy oraz w pełni skupiony na pacjencie. Wszystko było punktualnie.


E
Ewa. S.
Użytkownik zweryfikowany
13 sierpnia 2020
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Jestem po wizycie, doktor miły, delikatny i bardzo empatyczny. Doktor wytłumaczył i zasugerował swoje propozycje. Zabieg we wtorek. Polecam.


R
Rafał
Użytkownik zweryfikowany
30 lipca 2020
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • Konsultacja periodontologiczna
Szybko, bezboleśnie,profesjonalnie. Szczegolowe wyjaśnienie diagnozy i sposobu leczenia.Indywiduakne podejscie do kazdego zęba.


E
Użytkownik zweryfikowany
24 czerwca 2020 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Miałam konsultacje online, jestem zadowolona z przebiegu. Lekarz szczegółowo wyjaśnił zagadnienie tak ze każdy zrozumie. Zaproponował sposób leczenia. Jest bardzo miły. Polecam


M
M.S
Użytkownik zweryfikowany
16 kwietnia 2020 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: W innym miejscu • Inny
Bardzo dobry , profesjonalny lekarz !Wyjaśnione ,prostym spokojnym tonem, zagadnienie po zagadnieniu,zaproponowane leczenie.


B
Basia L.
Użytkownik zweryfikowany
7 kwietnia 2020 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Dentysta stomatolog Białystok Konsultacja online dr n. med. Stefan Sobaniec • konsultacja online
Bardzo szybka diagnoza po przedstawieniu objawów i okoliczności w których one się pojawiły. Pan doktor przedstawił sposób leczenia. Powiedział, że istnieje możliwość kontaktu w sytuacji gdy coś zaniepokoi mnie w czasie leczenia. A jeżeli to nie będzie skutkowało będzie działał dalej. W obecnej , trudnej sytuacji , w której dostęp do pomocy bezpośredniej jest bardzo utrudniony ten kontakt był pomocny jak również miły. Pan doktor bardzo sympatyczny a przede wszystkim kompetentny. Bardzo mocno polecam. Basia L.


A
Adam Zawadzki
Użytkownik zweryfikowany
1 marca 2020
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • usunięcie zęba wielokorzeniowego
Serdecznie polecam Pana dr Sobańca. Była to moja pierwsza wizyta. Mimo obaw i strachu, odbyła się w bardzo sympatycznej atmosferze i co najważniejsze, bez najmniejszego bólu. Pan doktor bardzo rzeczowy. Krok po kroku informował co robi. Gabinet czysty i zadbany. Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Z czystym sumieniem polecam Pana dr Stefana Sobaniec


A
Agnieszka B.
Użytkownik zweryfikowany
24 października 2019
Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • ból szczeki
Jestem zadowolona z wizyty u Pana doktora. Konkretny lekarz. Dokładnie bada i wszystko tłumaczy. Dziękuję. Pozdrawiam Agnieszka.


O
ola_wrobel
Użytkownik zweryfikowany
2 lipca 2019 • Wizyta umówiona przez ZnanyLekarz.pl
• Lokalizacja: Stomatolog Białystok Centrum  Dr Stefan Sobaniec stomatologia w białymstoku • protetyka
Konkretnie i rzeczowo. Jestem zadowolona z wizyty. Mimo konsultacji protetyczne dowiedziałam się też jak dalej poprowadzić leczenie.